Univerzalni štitnici za automobil (4 komada)

Neophodna oprema za svaki automobil!

 

 

1.199,00 RSD

PORUČI ODMAH

Zaboravite na habanje auta

Oštećenja na karoseriji, braniku ili auspuhu su svakodnevna – a mogu nam zadati brojne glavobolje! Sprečite da uopšte dođe do oštećenja uz jedinstvene štitnike!

Samo postavite jedinstvene štitnike

Univerzalni štitnici za automobil su obavezan dodatak ukoliko brinete o svom automobilu! Postavljaju se u predelu branika, veoma su suptilni, a beskrajno značajni!

Sprečićete brojna oštećenja

Grebanje o visoke trotoare, otećenja auspuha i ulubljenja ostavite u dalekoj prošlosti! Korišćenjem univerzalnih štitnika sprečićete brojna manja, a i veća oštećenja.

Veoma brza i laka instalacija

Trebaće Vam samo nekoliko minuta da sve postavite. Ne treba angažovati majstore, trošiti novac i živce, jer ćete potpuno sami napraviti adekvatnu zaštitu za svoj automobil!

Čak četiri štitnika

U setu se nalaze četiri štitnika, što je i više nego dovoljno da prekrijete čitav branik na autu! Ekonomično, a efikasno rešenje!

 

 

Čak četiri štitnika

U setu se nalaze četiri štitnika, što je i više nego dovoljno da prekrijete čitav branik na autu! Ekonomično, a efikasno rešenje!

 

 

Šta kažu kupci?

 

Univerzalni štitnici za automobil

Neka sva oštećenja donjeg dela auta ostanu u dalekoj prošlosti! Zaboravite na habanje branika, auspuha i drugih delova auta – univerzalni štitnici Vam dolaze u pomoć! Lako se postavljaju, deluju moćno, kvalitetni su, ekonomični – ma savršen dodatak svakom automobilu! Vozićete dosta opuštenije i osećaćete se bezbednije!

1.199,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Sigurna i brza dostava: 1-2 radna dana

14-dnevni povrat novca

Garancija na zadovoljstvo

Dodatne informacije o proizvodu

Paket sadrži

4x Univerzalni štitnici za automobil

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod ne svidi, možete nam ga vratiti nazad a mi ćemo Vam vratiti novac, bez dodatnih pitanja.