Ukrasna traka za automobil (5 metra)

Osigurajte svoj automobil na atraktivan način!

 

 

999,00 RSD

PORUČI ODMAH

5 metara duga dekoracija

Specijalna ukrasna traka je dovoljno dugačka da možete ukrasiti ogroman deo svog automobila! Samo pustite mašti na volju i učinite svoj auto modernim, zanimljivim i unikatnim!

Oživljava svaki automobil

Vesele boje na traci učiniće da automobil izgleda moćno i veselo! Izaberite Vašu omiljenu boju i akcentujte željene delove automobila baš tom bojom! Možete čak kombinovati dve ili više boja.

Postavite ih gde god želite

S obzirom da se trake veoma lako postavljaju, nećete imate problema da ih postavite gde god želite: ukrasite svoju instrument tablu, vrata, stakla ili čak spoljašnji deo auta – izbor je Vaš!

Bez oštećenja i habanja

Trake lagano prianjaju na željenu površinu, ne ostavljaju tragove, ne oštećuju automobil, a nećete morati ništa da bušite kako biste namestili interesantnu dekoraciju za automobil!

Predstavlja i zaštitni sloj

Sprečite da se taloži prašina unutar sitnih otvora u autu! Zaštitite razne mehanizme auta postavljanjem originalne i moderne dekoracije u vidu trake od čak 5 metara!

 

 

Predstavlja i zaštitni sloj

Sprečite da se taloži prašina unutar sitnih otvora u autu! Zaštitite razne mehanizme auta postavljanjem originalne i moderne dekoracije u vidu trake od čak 5 metara!

 

 

Šta kažu kupci?

 

Ukrasna traka za automobil

Treba Vam unikatna dekoracija za auto koja se lako postavlja, koja je moderna, lepo izgleda, a opet nije skupa? Na pravom ste mestu! Specijalna ukrasna traka za automobil od čak 5 metara je idealna dekoracija, koja čak i štiti automobil od prašine i raznih spoljašnjih faktora – otporna je i na vodu! Trebaće Vam samo nekoliko minuta da dosadan automobil pretvorite u zanimljivo i sa ukusom dekorisano vozilo!

999,00 RSD

Očisti

Plaćanje pouzećem

Sigurna i brza dostava: 1-2 radna dana

14-dnevni povrat novca

Garancija na zadovoljstvo

Dodatne informacije o proizvodu

Paket sadrži

1x Ukrasna traka za automobil

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod ne svidi, možete nam ga vratiti nazad a mi ćemo Vam vratiti novac, bez dodatnih pitanja.