Teleskopski štap

Unapredite svoje borilačke veštine!

 

 

1.499,00 RSD

PORUČI ODMAH

Kvalitetno vežbanje

Borilačke veštine će uvek biti korisne za vežbanje i treniranje! Predstavljamo Vam unikatan štap koji će Vam znatno pomoći u tome!

Teleskopski dizajn

Ovaj moćan štap je veoma pametno dizajniran da se teleskopski rasklapa i sklapa. Samo pritiskom na jedno dugme, štap će se rasklopiti u tren oka!

Blokator

Nemojte brinuti da će se štap proizvoljno rasklopiti i povrediti vas, jer se nalazi blokator koji ga čini potpuno bezbednim za transport!

Samoodbrana

Pored toga što je izuzetno zabavno, ovaj štap Vam može poslužiti i kao odbrana u kritičnim situacijama, što ga u još jednom segmentu izdvaja kao neophodan produkt!

Praktično i kompaktno

Kada nije rasklopljen, štap je dužine od 5cm, što ga čini veoma praktičnim – neće zauzeti puno prostora, s obzirom da staje u džep!

 

 

Praktično i kompaktno

Kada nije rasklopljen, štap je dužine od 5cm, što ga čini veoma praktičnim – neće zauzeti puno prostora, s obzirom da staje u džep!

 

 

Šta kažu kupci?

 

Teleskopski štap

Ludo se zabavite, ali ujedno razvijte borilačke veštine i uvek budite spremni za samoodbranu! Ovaj štap teleskopskog dizajna je vrlo praktičan, moćan i koristan! Pritiskom na dugme se razvači do 120cm, a sklapa se isto tako na dužinu koja može stati u džep! Na njemu se nalazi i blokator, koji sprečava da se štap rasklopi proizvoljno i da Vas pritom povredi!

1.499,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Sigurna i brza dostava: 1-2 radna dana

14-dnevni povrat novca

Garancija na zadovoljstvo

Dodatne informacije o proizvodu

Karakteristike

Materijal: Nerđajući čelik

Paket sadrži

1x Teleskopski štap

Dimenzije

Dužina: do 120cm

Upotreba

Štap se veoma lako razvlači, nema zapinjanja i glavljenja, sve je glatko, brzo, kao da je pravljeno za profesionalne nindže!

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod ne svidi, možete nam ga vratiti nazad a mi ćemo Vam vratiti novac, bez dodatnih pitanja.