Tečna guma za popunjavaje rupa (700ml)

Nema više prokišnjavanja, pucanja i propadanja predmeta i građevinskog materijala!

 

 

999,00 RSD

PORUČI ODMAH

Jedinstven i revolucionaran sprej

Zašto biste morali da vršite velike reparacije na krovu kada počne da prokišnjava ili da angažujete majstore kada imate mogućnost korišćenja tečne gume u spreju? Sanirajte svaku rupu brzo, kvalitetno i dugoročno.

Lako se nanosi

Nema komplikovanih koraka! Samo naprskajte određenu količinu spreja na oštećeno mesto i ostavite da se suši. Čak i potpuni amater može bez muke da reši problem, a da sve bude odrađeno profesionalno.

Otporan na koroziju

Kada se sprej sasuši, postaje izuzetno čvrst i sprečava da se javi korozija. Oluci i ostali limeni ili metalni predmeti su i više nego pogodni za ovakav vid sanacije.

Za sve vremenske uslove

Ne brinite ukoliko nailazi oštra zima ili vreli letnji dani, jer ova praktična i kvalitetna izolacija neće popustiti. Takođe je i vodootporna tako da joj neće smetati kiše i velike količine snega.

Za različite materijale

Ovaj sprej je univerzalan i pogodan za skoro sve majstorske zahvate u kući – sanirajte plastične, metalne, limene površine kao i krovne materijale i beton.

 

 

Za različite materijale

Ovaj sprej je univerzalan i pogodan za skoro sve majstorske zahvate u kući – sanirajte plastične, metalne, limene površine kao i krovne materijale i beton.

 

 

Šta kažu kupci?

 

Tečna guma za popunjavaje rupa

Popucali crepovi i oluci Vam više ne moraju zadavati glavobolje. Sada se svi ti problemi rešavaju za manje od 5 minuta uz jedinstvenu Tečnu gumu za popunjavanje rupa. Popunite željene rupe i ostavite da se suši, a nakon toga moći čete da prekrečite površinu u koju gd boju želite. Ceo proces je brz i jednostavan, a rezultat je izvanredan.

999,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Sigurna i brza dostava: 1-2 radna dana

14-dnevni povrat novca

Garancija na zadovoljstvo

Dodatne informacije o proizvodu

Karakteristike

Zapremina: 700ml

Paket sadrži

1x Tečna guma za popunjavaje rupa

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod ne svidi, možete nam ga vratiti nazad a mi ćemo Vam vratiti novac, bez dodatnih pitanja.