Ploča za grejanje napitaka + šolja i kašičica GRATIS

Održite toplotu i svežinu svog omiljenog toplog napitka!

 

 

1.999,00 RSD

PORUČI ODMAH

Magična ploča

Da li se i Vama dešava da skuvate čaj ili kafu i prosto zaboravite na to, pa Vam se potpuno ohladi?! Uz ovu ploču Vaš napitak će konstantno biti topao i svež!

Šoljica i kašičica

Uz ploču dobijate i preslatku šoljicu sa kašičicom, mada će svaka šolja ili čaša biti pogodna za ploču! Ugrejte kafu, čaj, mleko ili bilo koji drugi napitak!

Pametan način rada

Ploča detektuje težinu predmeta koji stavite na nju i na osnovu toga počinje sa grejanjem!

Idealno za kancelarije

Neće Vam zauzeti puno prostora, te je idealno za kancelarijski sto! Ponekad od hrpe posla ne stignete da popijete svoj topli napitak, stoga Vam predstavljamo idealno rešenje!

Elegantan zgled i pakovanje

Čak i da nemate naviku da skuvate i popijete čaj ili kafu, ovaj princip rada i sam izgled seta će Vas oduševiti! Veoma elegantno i korisno!

 

 

Elegantan zgled i pakovanje

Čak i da nemate naviku da skuvate i popijete čaj ili kafu, ovaj princip rada i sam izgled seta će Vas oduševiti! Veoma elegantno i korisno!

 

 

Šta kažu kupci?

 

Ploča za grejanje napitaka

Uživajte u toplom napitku u svakom trenutku! Nema više hlađenja napitka, jer će se ova specijalna ploča pobrinuti da Vaš napitak ostane svež i topao dokle god Vi to želite! Sada čitav sat možete uživati u kafi, koja će ostati topla! Uz ploču dobijate i preslatku šoljicu sa kašičicom, mada će i bilo koja druga šolja ili čaša odgovarati ploči za grejanje! Pogodno je za putovanja, kancelariju, kao i za kućnu upotrebu. Obradujte dragu osobu autentičnim poklonom!

1.999,00 RSD

Očisti

Plaćanje pouzećem

Sigurna i brza dostava: 1-2 radna dana

14-dnevni povrat novca

Garancija na zadovoljstvo

Dodatne informacije o proizvodu

Paket sadrži

1x Šolja, 1x kašičica, 1x Ploča za grejanje napitaka.

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod ne svidi, možete nam ga vratiti nazad a mi ćemo Vam vratiti novac, bez dodatnih pitanja.