Magična leteća loptica

Ova zanimljiva igračka će Vam povratiti veru u magiju!

 

 

1.699,00 RSD

PORUČI ODMAH

Jedinstven način pokretanja

Ova loptica se u vazduhu detektuje pokrete Vašeg tela i na osnovu toga se pokreće.

Efekat bumeranga

Čak i da je samo bacite u daljinu, loptica će se poput bumeranga vratiti. Ne morate juriti za njom, jer se ona sama vraća!

LED svetla

Mehanizam unutra loptica sadrži i LED svetla koja tokom igre emituju intersantne boje i čine lopticu još zanimljivijom i čarobnom!

Obložena plastikom

Ceo mehanizam obložen je kvalitetnim plastičnim delom koji štiti unutrašnjost od padova i kvarova! Pored toga, štiti decu od povreda tokom igre, te je i maksimalno bezbedna!

Zabava za čitavu porodicu

Garantujemo da ćete se uz ovu lopticu zabaviti kao nikada do sada! Deca će je obožavati, a čak i starije osobe će uživati u njenoj magiji!

 

 

Zabava za čitavu porodicu

Garantujemo da ćete se uz ovu lopticu zabaviti kao nikada do sada! Deca će je obožavati, a čak i starije osobe će uživati u njenoj magiji!

 

 

Šta kažu kupci?

 

Magična leteća loptica

Unesite magiju u svoj dom! Ova jedinstvena igračka detektuje pokrete Vašeg tela i na osnovu toga se pokreće! Za dodatan efekat čarolije, dobijate i čarobni štapić pomoću kog možete pokretati lopticu. Poseduje efekat bumeranga i uvek se na kraju vrati u Vaše ruke. Garantujemo da će se svako dete oduševiti, a i odrasli će uživati u igri! Pogodna je za igru u kući, kao i za spoljašnje uslove. Potpuno je bezbedna i emituje LED svetla! Najoriginalniji poklon za svakog mališana!

1.699,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Sigurna i brza dostava: 1-2 radna dana

14-dnevni povrat novca

Garancija na zadovoljstvo

Dodatne informacije o proizvodu

Karakteristike

Materijal: ABS plastika

Paket sadrži

1x Magična leteća loptica

Upotreba

Ova loptica se u vazduhu detektuje pokrete Vašeg tela i na osnovu toga se pokreće. Pored toga, dobijate i čarobni štapić pomoću kog je možete kontrolisati što dodatno stvara bajkovit efekat!

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod ne svidi, možete nam ga vratiti nazad a mi ćemo Vam vratiti novac, bez dodatnih pitanja.