LED svetla za točkove auta ili bicikla (4 komada)

Učinite bilo koje vozilo modernim i praktičnim istovremeno!

 

 

1.699,00 RSD

Očisti

Začinite izgled svog vozila

Treba Vam neki interesantan detalj koji će osvežiti izgled Vašeg automobila? LED svetla su uvek zanimljiv i vrlo koristan detalj, pogotovu ako se nalaze na točkovima!

Pojačana bezbenost tokom vožnje

Pored estetskog efekta, LED osvetljenje na točkovima će Vam biti od velike pomoći tokom noćne vožnje! Bićete primećeni sa svih strana, pogotovu ako vozite bicikl!

Futuristički i atraktivan dizajn

Vozilo će izgledati kao da nije iz ovog vremena, već iz neke budućnosti! Interesantno osvetljenje koje se sve vreme rotira sa točkovima pravi veoma futuristički efekat.

Potpuno vodootporna

Slobodno se vozite i po kiši i po snegu! LED svetla su napravljena od kvalitetnog materijala i potpuno su vodootporna! Neće im smetati prolazak kroz pliće i dublje bare.

Pametan način rada

Nema nikakvih prekidača koji pokreću rad svetala! Aktiviraju se paljenjem auta, a deaktiviraju gašenjem auta – veoma jednostavno, pametno i praktično!

 

 

Pametan način rada

Nema nikakvih prekidača koji pokreću rad svetala! Aktiviraju se paljenjem auta, a deaktiviraju gašenjem auta – veoma jednostavno, pametno i praktično!

 

 

Šta kažu kupci?

 

LED svetla za točkove auta ili bicikla

Budite ispred svog vremena i učinite da i najobičnije vozilo izgleda kao pravi spejsšatl. Samo postavite LED svetla na točkove svog auta, motora ili bicikla i uživajte u zanimljivoj i osvetljenoj vožnji. Pored estetskom efekta, ova LED svetla su odlična prevencija s obzirom da Vam je pojačana vidljivost vozila u mraku!

1.699,00 RSD

Očisti

Plaćanje pouzećem

Sigurna i brza dostava: 1-2 radna dana

14-dnevni povrat novca

Garancija na zadovoljstvo

Dodatne informacije o proizvodu

Paket sadrži

1x LED svetla za točkove auta ili bicikla

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod ne svidi, možete nam ga vratiti nazad a mi ćemo Vam vratiti novac, bez dodatnih pitanja.