Fotohromatske naočare za sunce

Pravi hit za svaku sezonu!

 

 

1.699,00 RSD

PORUČI ODMAH

Zaboravite na klasične naočare za sunce

Stakla klasičnih naočara su u jednoj boji i koliko god da je jako sunce, vi ćete videti samo na TAJ jedan način, dosadno zar ne?! Zato je krajnje vreme da nabavite fotohromatske naočare za sunce!

Fotoosetljiva stakla

Stakla su osetljiva na svetlo, te se prilagođavaju. Ukoliko je svetlo jako, stakla će biti tamnija, a ukoliko je oblačno bez velike količine svetlosti, biće svetlija – a najbitnije od svega – u svakom trenutku ćete imati savršen pogled na okolinu!

Zaštita od UV zračenja

Jako je bitno da vodimo računa o vidu, a baš ove naočare su idealne za Vaše oči s obzirom da štite od UV zračenja! Nema naprezanja, bolova u glavi i ostalih propratnih poteškoća kada ne nosimo odgovarajuće naočare!

Podesiva širina

Nema žuljanja i neudobnos Naočare će Vam sigurno biti udobne s obzirom da je širina naočara podesiva, tako da odgovaraju ljudima različitog uzrasta i pola!

Bolja preglednost

Ne propustite nijedan detalj koji se dešava oko Vas! Uz fotohromatske naočare imaćete savršenu preglednost tokom čitavog dana – od jutra do mraka!

 

 

Bolja preglednost

Ne propustite nijedan detalj koji se dešava oko Vas! Uz fotohromatske naočare imaćete savršenu preglednost tokom čitavog dana – od jutra do mraka!

 

 

Šta kažu kupci?

 

Fotohromatske naočare za sunce

Zaboravite na dosadne i klasične naočare za sunce, unapredite svoj doživljaj uz fotohromatske naočare koje se maksimalno prilagođavaju uslovima! Savršene su za svako doba dana, jer su fotoosetljive, te će se prilagoditi sredini i Vama pružiti najbolji mogući pogled! Ogroman užitak bez velikog ulaganja – prilika koja se ne propušta!

1.699,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Sigurna i brza dostava: 1-2 radna dana

14-dnevni povrat novca

Garancija na zadovoljstvo

Dodatne informacije o proizvodu

Karakteristike

Materijal: plastika, Stakla: polarizovana UV400 Boja: Crna

Paket sadrži

1x fotohromatske naočare za sunce

Dimenzije

146mm x 52mm

Upotreba

Stakla su osetljiva na svetlo, te se prilagođavaju. Ukoliko je svetlo jako, stakla će biti tamnija, a ukoliko je oblačno bez velike količine svetlosti, biće svetlija.

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod ne svidi, možete nam ga vratiti nazad a mi ćemo Vam vratiti novac, bez dodatnih pitanja.