Automatski punjač za akumulator – 12V – 6A

Obezbedite svoj akumulator uz pomoć jedinstvenog punjača!

 

 

2.299,00 RSD

PORUČI ODMAH

Neophodna oprema za svako vozilo

Bilo koja marka automobila, pa čak i skuteri, kamioni, čamci – svakom vozilu odgovara ovaj multifunkcionalni punjač za akumulator! Naći će Vam se u svakoj nepredviđenoj situaciji.

Napunite akumulator brzo i lako

U samo dva jednostavna koraka priključite punjač i rešite problem! Priključite punjač na akumulator i pronađite izvor struje u koji ćete gurnuti kabl – i to je sve! Vaš posao je završen!

Automatski se gasi

Kada dostigne pun kapacitet, punjač se gasi sam! Pametan način rada sprečava bilo kakve nepredviđene situacije, te je potpuno bezbedan za rad!

Bez pregrejavanja

Punjač poseduje kuler koji nečujno radi, a štiti punjač od pregrevanja. Budite bez brige, Vaše vozilo je u dobrim rukama, ukoliko koristite naš automatski punjač za akumulator.

LCD ekran sa parametrima

Svaki parametar akumulatora prikazaće se na LCD ekranu punjača! Svetli blagim svetlom koje je prijatno za oči, ali olakšava čitanje.

 

 

LCD ekran sa parametrima

Svaki parametar akumulatora prikazaće se na LCD ekranu punjača! Svetli blagim svetlom koje je prijatno za oči, ali olakšava čitanje.

 

 

Šta kažu kupci?

 

Automatski punjač za akumulator

Budite pametan i savestan vozač i obezbedite svoje prevozno sredstvo kvalitetnom opremom! Multifunkcionalni automatski punjač za akumulator je nezaobilazna oprema! Benefiti punjača su i više nego očigledni – pametan način rada u zavisnosti od spoljašnje temperature, lako očitavanje parametara, brzo punjenje, bez pregrevanja i još mnogo toga!

2.299,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Sigurna i brza dostava: 1-2 radna dana

14-dnevni povrat novca

Garancija na zadovoljstvo

Dodatne informacije o proizvodu

Paket sadrži

1x Automatski punjač za akumulator

Kupovina 100% bez rizika

Ukoliko Vam se proizvod ne svidi, možete nam ga vratiti nazad a mi ćemo Vam vratiti novac, bez dodatnih pitanja.